Hem > Nya Inlägg > Sommartips för regniga dagar

Sommartips för regniga dagar

Vädret är inte helt stabilt för tillfället och igår kom det en del regn och regnskurar under dagen. Vi bestämde oss då för att besöka Annette Seldéns utställning om naturen i Kungsbackas naturreservat som pågår hela sommaren i Kungsbacka konsthall. Utställningen är stor och erbjuder något åt alla smakriktningar inom naturfotografin. Där finns både klassisk naturfotografi och fina dubbelexponeringar för de som gillar det mer kreativa uttrycket. Man behöver inte ha någon koppling till Kungsbacka för att uppskatta utställningen. Det handlar om bra naturfoto helt enkelt.

Vi hade turen att få en pratstund med Annette som helt oväntat dök upp tillsammans med sin familj när vi gick runt och tittade på tavlorna. Hon berättade att det ska bli bildspel av projektet i höst.

Vill man se ytterligare trettio av Annettes bilder från projektet kan man fortsätta till naturrummet på Fjärås Bräcka. Det gjorde vi och så passade vi på att ta en god lunchfika i naturrummets café. Pannkakor med sylt och grädde, smörgåsar och toscakakor slank ner i våra hungriga magar tillsammans med mjölk och kaffe.

/Anna

Annonser
Kategorier:Nya Inlägg
 1. margareta ståhl
  16 juli 2011 kl. 20:33

  Tack för tipset – verkar intressant.
  Margareta

  • 17 juli 2011 kl. 10:31

   Helt klart! Utställningen är lite större så då finns en del att se för alla. Oftast är ju en utställning ”bara” 10-15 tavlor.
   Annette kommer till Vårgårda i höst också med sitt bildspel.

   /Anna

 1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: