Hem > Nya Inlägg > Filmtips

Filmtips

Först ett stort tack för alla jul- och nyårshälsningar som kommit i bloggen och via mail. Har börjat landa lite efter helgerna och börjat titta in i bloggar och på hemsidor och forum. I går och idag på morgonen hittade jag några filmer/ bildspel som jag vill tipsa om.

Först uppmärksammades jag på att Freja Havesang tävlar med två kortfilmer inför filmfestivalen i Göteborg om ett tag. Jag träffade Freja på naturfotokurs en sommarvecka i Mullsjö för en del år sedan. Freja har sedan gått vidare i sitt skapande och hittat uttrycksformer i bl.a. målning, skulptur, foto, film och musik. I Frejas tävlingsbidrag som man hittar om man följer länkarna nedan har hon gjort både film och pianomusiken själv. Titta gärna på filmerna och om du vill kan du även lägga en röst på dem innan tävlingen avslutas den 17 januari. Här kommer länkarna:

”Sång till varat”

”Melting”

I dag på förmiddagen tittade jag in på Naturfotoforum och fick se att två naturfotovänner från PhotoNatura gjort ett fint och viktigt litet bildspel från västkusten tillsammans. Magnus Persson har fotograferat kusten från land och Tobias Dahlin har gjort bilderna under ytan. Titta på bildspelet på youtube via länken nedan:

”Där kust möter hav”

Med önskan om en god fortsättning på det nya året!

/Anna

Annonser
Kategorier:Nya Inlägg
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: